telefoon icoon, bellen

Machinebouw

Wanneer we praten over machinebouw, dan hebben we het in alle gevallen over precisiewerk. Bij machinebouw kunt u denken aan producten ten behoeve van uiteenlopende branches waaronder landbouwwerktuigen, haakarm systemen en magazijnkranen. 

De precieze aard van de werkzaamheden die door Reesink Production uitgevoerd worden variëren per product en per klant. Zo worden er complete machines onder label door Reesink Production ontwikkeld, geproduceerd en bij de eindklant in bedrijf gesteld. Maar leveren we ook lasdelen en/of voor gemonteerde halffabricaten rechtstreeks in de productielijn van onze (OEM) klanten.

Vanzelfsprekend worden alle opdrachten zorgvuldig volgens tekening geproduceerd. De ruime ervaring van Reesink Production in de machinebouw leidt in veel gevallen tot een adviserende rol met betrekking tot de constructie en assemblage mogelijkheden.

KAWECO

KAWECO is het eigen merk van Kamps de Wild in Zevenaar. Het merk levert een breed pakket aan mesttanken, bemesters en silage wagens. De KAWECO producten worden volledig door Reesink Production ontwikkeld, geproduceerd en via het Kamps de Wild dealer netwerk aan de eindklant geleverd. Voor meer informatie omtrent Kaweco en Kamps de Wild kijkt u op: www.kaweco.com en www.kampsdewild.nl 

TopliftStaja

TopliftStaja is een merk dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Reesink Production B.V. en  A.S. Pol BV / Toplift uit Bruntinge. TopliftStaja brengt een complete lijn container carriers van 16 t/m 30 ton op de markt. De lijn kenmerkt zich door een zeer degelijke bouwwijze en complete uitvoering. Reesink Production verzorgd de ontwikkeling, complete productie, service en financiële administratie voor deze bouwlijn. Voor meer informatie kijkt u op www.topliftstaja.nl 

Reesink Logistic Solutions 

De behoefte aan modernisering of verdere automatisering van uw magazijn kan zich op elk moment voordoen. RLS is de specialist op het gebied van automatisering van uw magazijn en zorgt voor een totaaloplossing die past bij uw bedrijf. 

Reesink Production ondersteunt RLS op het gebied van een efficiënte productie van magazijnsystemen. Moet uw productie ook snel opschalen en zoekt u een effiente partner? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee!

Maak vrijblijvend een afspraak via +31 (0)88-134 2900 of mail naar info@reesinkproduction.nl