telefoon icoon, bellen
slider afbeelding

25-jarig jubileum Ronnie Bod

21 okt. 2021

Donderdag 21 oktober werd het 25-jarig jubileum van Ronnie Bod bij Reesink Production gevierd. Dit werd gedaan onder het gezelschap van collega's en familie.

In 1994 is Ronnie via een uitzendbureau bij Reesink Production begonnen als lasser. Twee jaar later vervolgde hij zijn loopbaan in vaste dienst. Destijds twijfelde Ronnie nog of hij vrachtwagenchauffeur zou worden maar uiteindelijk heeft hij de keuze gemaakt om verder te gaan als lasser. Na 25 jaar in dienst te zijn, blijkt dit zeker niet de verkeerde keuze!

Door de jaren heen heeft Ronnie zich tot een zeer ervaren lasser ontwikkeld. Hij wordt omschreven als een positieve, proactieve vakman. Daarnaast heeft hij verstand van zaken en kan hij goed met mensen overweg. De afgelopen anderhalf jaar is Ronnie bezig om de leiding over de lasafdeling van de nieuwbouw van Rob Abbing over te nemen. Binnen Reesink Production is alle vertrouwen dat dit goed gaat komen.

Reesink Production bedankt Ronnie voor zijn inzet en positieve bijdrage de afgelopen 25 jaar en hoopt nog vele jaren samen te mogen werken!

Maak vrijblijvend een afspraak via +31(0)88-1342900 of mail naar info@reesinkproduction.nl