telefoon icoon, bellen
slider afbeelding

REESINK PRODUCTION INTRODUCEERT KAWECO SHOVEL OP AGRITECHNICA

04 nov. 2019

Hengelo (Gld), 1 november 2019

Het oorspronkelijk Duitse shovelmerk QUAPPEN werd sinds 2011 in Nederland geproduceerd door Q-Load BV, waarvan er inmiddels meer dan 500 shovels in omloop zijn. Begin 2019 is Reesink Production gestart met de productie van QUAPPEN shovels in Hengelo (Gld). Vanaf 1 november 2019 zullen de shovels verkocht worden onder de KAWECO merknaam. Daarbij is gekozen voor de originele oranje, grijze kleurstelling van KAWECO.

Voor de KAWECO dealers betekent dit een mooie toevoeging aan het uitgebreide product-programma. Voor de distributie van de shovels zal in eerste instantie aanspraak gemaakt worden op het bestaande dealernetwerk.

Voor Royal Reesink als vooraanstaande distributeur van equipment in de landbouw, grondverzet en landschappelijk onderhoud zijn de KAWECO shovels een interessante toevoeging. Voor Reesink Production als fabrikant kent dit product een mindere seizoensafhankelijke afname, wat voordelen kent naast de productie van mest- en silagetechniek.

Q-Load BV zocht door een toenemende marktvraag naar een overnamekandidaat en vond deze in Royal Reesink BV. Reinier Hulst (oud directeur/ eigenaar) zal het KAWECO team in 2019 blijven ondersteunen om een zo soepel mogelijke overgang te waarborgen.

Het KAWECO/ QUAPPEN team staat u graag te woord op de Agritechnica, stand A48 hal 6.

Zie voor verdere informatie: www.kaweco.com en www.reesinkproduction.nl

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het KAWECO verkoopteam. Tel.: +31-(0)88 134 2900/ info@kaweco.com

DSC_0445-bewerkt.jpg#asset:591Maak vrijblijvend een afspraak via +31(0)88-1342900 of mail naar info@reesinkproduction.nl